La Gàbia torna a obrir aquesta setmana després d’un any tancada

  • L’Ajuntament ha donat el permís a la nova empresa després de comprovar que han executat les obres de millora

  • La posada en marxa de la zona infantil de l'exterior i el canvi d'oferta gastronòmica són algunes de les novetats principals

Les taules i cadires de la terrassa ja estan a fora

2024-03-20T18:00:33+01:0020/03/2024|

Després d’un any i un mes tancada, La Gàbia tornarà a obrir. L’Ajuntament ha certificat que l’empresa que la gestionarà els pròxims 9 anys, Xenulua S.L., ha executat les obres a les quals es van comprometre en el seu projecte de millora i li ha donat el permís per obrir portes. Serà aquest mateix divendres quan el bar rodó reprengui l’activitat, segons ha informat RCTV. De fet, les taules i cadires de l’exterior ja estan preparades per tal de distribuir-les per la terrassa.

La Gàbia obrirà, però, amb canvis. Tal com va avançar CALELLA COMUNICACIÓ, es passarà a dir Tsunami La Gàbia i el seu logotip serà un peix blau a l’interior d’una gàbia oberta, tot i que es mantindrà el cartell amb el nom de La Gàbia a l’exterior. També canviarà l’oferta gastronòmica respecte els anteriors concessionaris, ja que predominaran els arrossos, la pasta, la pizza i la carn.

Però el canvi més visible està a l’exterior, on hi han instal·lat uns jocs infantils que s’han d’acabar de muntar. És precisament la zona de llits elàstics tradicionals i d’arnesos l’element que ha aixecat més polseguera entre la ciutadania, ja que molts calellencs s’han queixat que trenca l’estètica visual del passeig i que s’haurien de retirar. No obstant, l’Ajuntament li ha donat el vistiplau en considerar-los segurs.

Altres millores que preveia el projecte eren la instal·lació de plaques solars, la col·locació de tendals a les terrasses, càmeres de seguretat i la revisió de les instal·lacions, entre d’altres.

La Junta de Govern Local ha validat el projecte aquest migdia, tot i que la data màxima perquè Xenulua justifiqués les obres era a mitjans de febrer, fa un mes. El canvi d’empresa de La Gàbia ha tingut, de fet, diversos retards, ja que la intenció inicial era obrir l’estiu de l’any passat. Així, ja s’ha complert el primer dels 10 anys de concessió, pels quals l’empresa ha d’abonar un cànon anual de 33.333 euros. El bar rodó és el primer projecte de Xenulua a Calella, una empresa que té diversos establiments de restauració a la província de Tarragona.

Comparteix el contingut!

Go to Top