Calella Marxa organitza un trashtag al Far i a les Torretes

L’entitat esportiva es suma a la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible aportant el seu granet de sorra amb la cura de l’entorn natural. Ho fa organitzant un trashtag, un repte viral que consisteix en la neteja del medi ambient i que ja té adeptes a Calella, com les escoles o els veïns de la zona dels Apartaments Codina i de Can Carreres.

El president de Calella Marxa, Martí Barrera, ha explicat que serà aquest diumenge, 9 de juny, i que es trobaran a les 9h a l’esplanada del Far.

“Nosaltres ja fa temps que netegem i arreglem els camins. Vam veure que era la Setmana Europea del Medi Ambient i vam dir a l’Ajuntament que si ens podia ajudar i ens ha proporcionat guants i bosses d’escombraries” ha apuntat.

Des de l’entitat recomanen dur calçat còmode i adequat per caminar pel bosc i portar gorra i crema solar.

Barrera ha aprofitat per animar als calellencs a apuntar-se a Calella Marxa. La quota per ser soci és de 15 euros a l’any, amb la qual es podran realitzar totes les activitats que fan dia a dia, com tai-txi, caminades o ioga.

2019-06-05T20:54:25+01:00 05/06/2019 | 20:54|Categories: Noticies|
X