ERC demana el llaç groc i la pancarta de suport als polítics empresonats a la façana de l’Ajuntament

  • L’Ajuntament ha confirmat a CALELLA COMUNICACIÓ que la posaran durant el mes d’agost, ja que l’han hagut de fer de nou

L’agrupació local d’Esquerra Republicana ha demanat que es tornin a col·locar els elements de suport al Govern Puigdemont, empresonat i a l’exili des de fa gairebé dos anys. També la CUP vol que tornin a lluir els símbols; ho demanarà formalment al pròxim ple ordinari. Tant la pancarta com el llaç groc van estar durant molt de temps a l’Ajuntament, però els van haver de treure després que Ciutadans posés una queixa a la Junta Electoral de zona d’Arenys de Mar per haver “símbols partidistes” als edificis públics en campanya electoral. La Junta Electoral va  ordenar que es retiressin i l’Ajuntament va respondre col·locant testos amb flors grogues als balcons. Al màstil del consistori, actualment, únicament oneja la senyera.

A la Plaça Catalunya ja es pot veure de nou l’estelada.

ERC també va demanar que es tornés a posar l’estelada de la Plaça Catalunya, un símbol que fa dies que està col·locat. En aquest cas, però, qui el va treure no va ser l’Ajuntament, sinó uns encaputxats que la van arrencar trencant el pal i malmetent la il·luminació de la font.

Una altra pancarta que tampoc s’ha col·locat és la de “Catalunya, nou estat d’Europa” de la façana de la biblioteca. A la rotonda del far hi continua la bandera europea.

 

2019-08-01T23:06:15+01:00 01/08/2019 | 20:23|Categories: Noticies|
X