Continuen els robatoris a botigues de Calella

2019-10-12T11:46:33+01:0012/10/2019|

És el cas de la joieria Dani, on van aprofitar que la dependenta estava ocupada i el comerç ple de gent per forçar una de les vitrines i emportar-se alguns rellotges. Estan pendents de que vinguin els propietaris de la rellotgeria, que no estaven a Calella, per denunciar els fets als Mossos d’Esquadra i que revisin les càmeres de seguretat per identificar els autors.

A la botiga Benetton han robat tres peces de roba i unes sabates.

A la botiga de roba per a nens Benetton, també aprofitant un descuit de la treballadora, van endur-se tres peces de roba i unes sabates. “Sempre passa, venen desalarmadors per internet” lamenta la noia, que es va trobar les alarmes de les peces que havien robat a una de les taules. Aquesta troballa va fer que sabés qui havien estat els autors, que van tornar al dia següent. “Van vestir al gran i venien a vestir el petit, però jo vaig estar tota l’estona al seu costat i, com es van adonar que els havia enxampat, van marxar” explica. En aquest cas no han posat denúncia, ja que consideren que no tindrà recorregut.

Just davant, a la botiga Clarel, van robar la bossa d’una de les clientes. La va deixar sobre el cotxet del seu fill i va anar a buscar algun producte, quan va tornar, la bossa ja no hi era. Des de la botiga expliquen que aquest any els han robat molts productes, gairebé de forma diària. Per això, han instal·lat càmeres de seguretat i una alarma a la porta que avisa quan algú entra.

Comparteix el contingut!

Go to Top