Què preocupa als calellencs?

2020-01-07T18:46:23+01:0007/01/2020|

  • Els aspectes socials i polítics són els temes que més van sortir al debat generat per CALELLA COMUNICACIÓ sobre els seus desitjos per Calella per aquest 2020. L’ampliació de l’hospital i la reducció de les llistes d’espera, un govern que es preocupi pels seus ciutadans, que s’habiliti una platja per a gossos i més habitatges de lloguer social van ser els temes més comentats.

Fa anys que es parla d’una reforma de l’hospital, amb l’ampliació de les urgències i l’actualització de les instal·lacions, però encara no s’ha trobat la manera d’executar-ho. És una de les qüestions que els ciutadans desitgen que es facin aquest 2020: tant l’ampliació de l’hospital com la reducció de les llistes d’espera.

La platja per a gossos és un altre dels temes que demanen, sense èxit, els calellencs, ja que el Ple va tombar per segon cop la moció de la taula de confiança per fer de Calella una “Ciutat Pet Friendly”.

La seguretat, la neteja o l’aparcament també han sigut temes molt comentats, tant a les xarxes socials com per la ciutat durant els darrers mesos. Sembla que la sensació d’inseguretat que els veïns i comerciants van començar a experimentar a l’estiu es continua mantenint.

Pel que fa als aspectes polítics, els comentaris s’expressen en la mateixa línia: demanen que el govern municipal es preocupi pels ciutadans i per la ciutat, en especial per la gent amb menys recursos. Alguns es queixen que només pensen en una part de la població i demanen noves eleccions o, fins i tot, la dimissió de l’alcaldessa, d’altres demanen que Ciutadans tingui menys poder de decisió.

No hi falten desitjos de prosperitat per als negocis i demandes de feina. També preocupa el preu del lloguer, a qui molta gent ofega; per això reclamen habitatges de lloguer social. I propostes diferents, com instal·lar més guinguetes a la zona del far, paradetes de tipus hippies a l’estiu al passeig i més zones per nens i adolescents.

Comparteix el contingut!

Go to Top