L’Ajuntament adquirirà la segona planta d’aparcament dels futurs pisos de Can Jané

2021-02-02T22:55:23+01:0003/02/2020|

  • A través de Gestvia, l’Ajuntament adquirirà les places d’aparcament a la planta -2 de l’actual construcció de pisos de luxe de Can Jané, on ara hi ha l’aparcament del Mercat 2. Així, una part del futur aparcament soterrat serà d’ús públic.

Una de les queixes principals dels ciutadans de la ciutat –i també dels que ens venen a visitar– és la manca d’aparcament. Un problema que s’agreujarà amb la conversió de l’aparcament de l’Hospital 2 en l’Aldi –tot i que tindrà dues plantes d’aparcament a sota, la seva construcció deixarà molt de temps sense les 127 places de zona blava–. El mateix passarà al Mercat 2, on es perdran les actuals 88 places d’aparcament blau amb la construcció, prevista a partir del maig, dels habitatges de Can Jané. Aquí, l’Ajuntament adquirirà el futur segon subterrani d’aparcament. Cada plaça d’aparcament té un cost superior als quinze mil euros. En total, es construiran unes 140 places, de les quals la meitat –les que corresponen a la planta -2– seran d’ús públic.

Així doncs, a nivell d’aparcaments a l’aire lliure continuaran les 130 places de la Riera Capaspre, les 146 de l’Hospital 1, les 144 de la Muntanyeta, les 126 de les Palmeres, les 202 del pàrquing de l’estació, les 100 de la Gavina, les 98 del Mercat, les 30 de Bartrina i les 52 del Roser, a més dels carrers on es pot aparcar i del passeig de la platja. Un cop es construeixi, també hi haurà la segona planta de l’Aldi i la segona planta de Can Jané.

Comparteix el contingut!

Go to Top