Moren dues persones per coronavirus a l’Hospital de Calella

  • S’han ingressat a 6 noves persones, el que eleva la xifra de persones ateses a 20.

Avui s’han registrat les primeres dues morts a l’Hospital de Calella a causa de la COVID-19. Es desconeix si tenien patologies prèvies. S’han ingressat 6 casos positius nous; en total ja hi ha 20 pacients confirmats amb coronavirus a Calella.

A Mataró s’ha produït una nova defunció, ja són 13 els pacients ingressats per coronavirus que han mort a l’hospital de la capital del Maresme. S’han registrat 17 nous pacients, ja sumen 84, 21 d’ells a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva té 60 professionals afectats, mentre que al Consorci Sanitari del Maresme, ens gestor de l’Hospital de Mataró, hi ha 143 sanitaris en aïllament domiciliari.

Les xifres no paren de créixer dia a dia. Com avançava CALELLA COMUNICACIÓ, els dos centres s’han reorganitzat per absorbir tots els pacients que s’esperen els pròxims dies, habilitant també hotels per instal·lar als més lleus.

2020-03-26T20:24:06+01:00 26/03/2020 | 20:24|Categories: Noticies|
X