Les noves jardineres del carrer Església agraden més que els blocs de formigó

2020-08-10T19:48:45+01:0010/08/2020|

Eren blocs de formigó i es van posar arran d’activar el nivell 4 d’alerta terrorista després de l’atemptat de la Rambla de Barcelona ara fa 3 anys. Els blocs de formigó no permetien el pas de camions o furgonetes que poguessin atropellar persones intencionadament com va passar a l’atemptat de Barcelona. De moment se n’han col·locat tres a les confluències del carrer Església amb Ànimes, Indústria i Cervantes. De forma progressiva se’n posaran més.

En general agraden els calellencs; prefereixen les jardineres abans que els blocs de formigó. Generen un clima més amable al carrer Església. Esperen que no s’utilitzin de cendrers i que no pateixin actes vandàlics

Ara bé, els blocs de formigó servien per evitar que camionetes i camions puguin atemptar en ple carrer Església de Calella. Sembla que s’ha canviat dos blocs de formigó per una jardinera. Això permet, com es veu a la fotografia, que una furgoneta gran hi pugui passar al carrer Cervantes. El debat a les xarxes socials planteja que potser hagués estat millor posar-hi dues jardineres més petites en comptes d’una gran. L’Ajuntament, després d’haver fet el canvi, considera que continua essent un espai segur. No es descarta que ho canviïn.

Algun seguidor s’ha fixat en el tipus les palmeres que hi ha plantades. Creu que els fruits són tòxics tant per persones com per animals. Ara per ara, però, les palmeres són petites i no tenen fruits.

Comparteix el contingut!

Go to Top