Renovació de la zona de restauració de Mataró Parc

  • El nou restaurant compta amb una carta per a tots els gustos i butxaques i un interiorisme espectacular en un dels millors locals del centre comercial

2021-04-13T10:11:53+01:0002/09/2020|

Mataró Parc ha ampliat la ja de per si extensa oferta gastronòmica amb un nou restaurant que promet ser una de les principals atraccions del centre comercial en aquest àmbit. Es tracta d’Enjoy It, un establiment promogut per restauradors de l’Alt Empordà amb llarga experiència que han decidit establir-se a la capital del Maresme com a base per a conquerir els paladars dels comensals de la comarca i de l’àrea metropolitana.

Per fer-ho, Enjoy It presenta una amplíssima carta destinada a adaptar-se a tots els gustos i butxaques. El restaurant es presenta com un establiment ideal per a tothom, petits i grans, famílies, parelles i grups d’amics, de pressupost ajustat o amb menys limitacions, per a àpats informals o per a degustacions de productes fins i especialitzats. “Tenim una carta molt extensa i oberta a tot tipus de públic”, explica Agustín Algar, promotor de l’establiment junt amb el seu fill Xavi.

A la carta d’Enjoy It s’hi poden trobar des de les hamburgueses marca de la casa (són la seva especialitat) fins a una llarga llista de carns (black angus, costellars de mig metre) i peixos (el rap, per exemple) cuinats amb mà experimentada a la brasa i al forn de carbó. Qui vulgui àpats més lleugers o ajustats de preu compta amb tota mena de tapes per a compartir, amanides, entrepans o propostes com els ous estrellats. “Sempre escollim els millors productes en cada àmbit, o bé els elaborem nosaltres, com ara les nostres croquetes”, destaca Algar.

El primer que crida l’atenció d’Enjoy It és el seu interiorisme espectacular, ple de plantes i flors que recreen un ambient tropical i que destaca molt entre l’oferta de bars i restaurants del centre comercial. L’establiment s’ubica un dels millors locals de Mataró Parc, el que fins fa poc ocupava Burguer King, a tocar de l’entrada a Cinesa. Enjoy It també compta amb una carta de còctels on hi destaquen els gintonics elaborats amb una llarga llista de ginebres. “No volem que ningú marxi del local sense provar un dels nostres còctels”, destaca Algar.

El tercer Enjoy It de Catalunya

El restaurant es va inaugurar oficialment divendres passat, dia 31, amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Núria Moreno, i del gerent de Mataró Parc, Alfonso Millán. El negoci gastronòmic de la família empordanesa va arrancar amb una gelateria que Agustín Algar va obrir a Empuriabrava l’any 1985. Poc a poc va anar creixent fins sumar diversos restaurants a la zona, entre ells cinc Tagliatellas repartits per municipis empordanesos. L’any 2018 Algar i el seu fill van impulsar Enjoy It a la platja d’Empuriabrava. La bona recepció per part de la clientela els va empènyer a obrir un segon restaurant de la mateixa marca a Platja d’Aro i aquest 2020 s’han decidit per atacar la província de Barcelona, escollint Mataró com a seu del seu tercer restaurant.

Comparteix el contingut!

Go to Top