BRANDED CONTENT

La quiromassatgista calellenca Aurora Mancebo innova incorporant la realitat virtual a les sessions

L'espai de massatges es pot traslladar al fons del mar o a un paradís tropical gràcies a la realitat virtual i els projectors

  • Aurora Mancebo Quiromassatge va decidir fer immersiva l’experiència de les sessions de pressoteràpia i massatges introduint ulleres de realitat virtual i projectors perquè el client desconnecti de la rutina.

2022-10-13T12:15:20+01:0013/10/2022|

Les sessions de massatges canvien l’experiència del client al local d’Aurora Mancebo Quiromassatge, on es pot triar si la sala es converteix en el fons del mar o en un lloc indeterminat enmig del bosc. També en paisatges paradisíacs. És el que aconsegueix la quiromassatgista calellenca mitjançant projectors a la sala perquè la persona gaudeixi del moment amb tots els sentits.

Però el detall més innovador és el de la incorporació de realitat virtual a les sessions de pressoteràpia. Mancebo explica que “vaig veure que els meus clients no s’acabaven de relaxar amb les botes perquè, com que tenien els braços lliures, atenien trucades de feina o miraven el mòbil”. Per tal que desconnectessin, exposa que “vaig introduir les ulleres de realitat virtual amb les que poden conèixer el Pol Nord, descobrir una platja tropical o viatjar pel món”. Una experiència immersiva que contribueix a que el moment de les sessions sigui més estimulant.

La pressoteràpia és una tècnica que consisteix en què el pacient s’introdueix unes botes que funcionen amb bombes d’aire compressiu que ajuden a transportar la sang i l’oxigen, contribuint a restaurar teixits malmesos, eliminant toxines i estimulant el sistema immunològic. És un tractament efectiu per diversos problemes, com per combatre la cel·lulitis, les cames cansades, els problemes venosos i circulatoris i fins i tot durant el pre i el post operatori d’algunes intervencions.

La quiromassatgista està especialitzada en massatges esportius, ajudant a preparar curses, partits i altres esdeveniments i també a descarregar el cos un cop ha passat. Però qualsevol persona, sigui o no esportista, pot beneficiar-se d’un massatge per començar el dia amb energia o per relaxar-se després de la jornada laboral.

El seu horari és molt ampli amb l’objectiu de poder adaptar-se als seus clients, començant a les 6h del matí i allargant fins a les 23h durant l’estiu i fins que acabi octubre i reduint lleugerament fins les 22h a partir de novembre durant tots els dies de la setmana. Per tal de demanar cita es pot fer a través d’aquest enllaç per contactar amb la quiromassatgista per WhatsApp. El centre està situat al carrer Sant Josep número 76.

Aurora Mancebo és quiromassatgista especialitzada en massatges esportius

Comparteix el contingut!

Go to Top