BRANDED CONTENT

L’advocada calellenca Anahí Zárate ofereix consultes gratuïtes per celebrar la Festa Major

  • Les persones que truquin al seu bufet entre el 22 i el 29 de setembre tindran una consulta gratuïta

  • Anahí Zárate està especialitzada en dret civil, però també ha treballat en casos de temes laborals, de família i assistint a dones víctimes de violència masclista

2023-09-19T18:51:07+01:0019/09/2023|

L’advocada calellenca Anahí Zárate se suma a la Festa Major de la Minerva oferint consultes gratuïtes a tothom que truqui entre el 22 i el 29 de setembre per demanar cita. “Sento que cal humanitzar la nostra professió i apropar-la a la ciutadania, ja que la nostra feina és poc coneguda i moltes vegades està infravalorada. Per aquest motiu, i aprofitant que s’acosta la Festa Major, m’ofereixo a donar assessorament gratuït a totes aquelles persones que demanin cita”, explica la lletrada.

Qui vulgui contactar per demanar una consulta pot trucar al 931 26 48 74, de 9h a 18h, o enviar un correu electrònic a anahizarate@icab.es. El seu bufet, Zárate Arrondo Abogados, està situat a l’Avinguda Puerto Rico número 4 de Poblenou.

Zárate està especialitzada en la branca del dret civil, malgrat ha portat tot tipus de casos, ja que els advocats han de donar cobertura a diferents àmbits que s’interrelacionen, com ara els temes laborals o de família. De fet, “estic inscrita de manera voluntària al torn d’ofici per assistir a dones víctimes de violència masclista, així com al de menors i civil en general”, explica, una tasca que fa perquè “és important que es doni visibilitat a certs assumptes per crear consciència social i poder fer una advocacia preventiva”.

L’advocada té gairebé 25 anys d’experiència en el món del dret. Va treballar durant 15 anys a Barcelona, ciutat on va néixer, i fa 11 anys va decidir traslladar-se a Calella, a la que “era la meva segona residència. Aquest canvi va suposar començar de nou en un lloc nou, on ningú em coneixia ni personal ni professionalment, però mica en mica em vaig anar adaptant a la ciutat i ara tant la meva filla com jo estem plenament integrades”. Va tenir un paper actiu en una de les qüestions més mediàtiques del barri dels Codina, l’ocupació -i desallotjament- d’un pis, i també ha participat en d’altres reivindicacions amb l’objectiu de “cooperar amb la comunitat”.

Zárate s’ha mogut per les lluites socials des de petita, un fet que la va impulsar a convertir-se en advocada. També procura fer advocacia preventiva per tal que les persones tinguin un assessorament legal adequat per evitar possibles litigis.

Comparteix el contingut!

Go to Top