BRANDED

Aprèn les tècniques per fer les millors fotografies

  • De la realitat a la fotografia hi va només un "clic", però la formació és essencial per saber com passar d'una imatge simple a una bona fotografia. Una empresa calellenca n'imparteix un curs gratuït.

2023-04-02T18:49:12+01:0002/04/2023|

Tenir els coneixements per fer una bona fotografia és la base per treure tot el partit dels smartphones que tots portem a la butxaca, però també de les millors càmeres professionals. Com captar la llum, quin és el millor enquadrament o saber distingir els filtres que millor poden quedar a cada imatge farà augmentar la qualitat de qualsevol presa.

ISM Formación y consultoría, una empresa calellenca amb local a Malgrat de Mar, ofereix un curs gratuït de fotografia i de tractament d’imatges on s’explicaran conceptes per gestionar i entendre els elements bàsics clau que interfereixen en una bona fotografia. El curs s’impartirà des del pròxim 18 d’abril fins al 25 de maig, els dimarts i dijous de 18h a 21:00h, és un total de 35 hores. Es pot fer tant online com presencial.

El curs està totalment subvencionat i, per tant, no té cap cost pels participants, ja siguin treballadors en actiu, en ERTO, a l’atur o autònoms. Les places són limitades. Qui vulgui apuntar-s’hi ho ha de fer trucant al telèfon 616 753 848, per WhatsApp al 623 101 437 o enviant un correu electrònic a hola@ismformacion.com.

En el curs s’aprendrà a fer de fotògraf per controlar la càmera, la llum i al subjecte. També es donaran les eines per saber utilitzar un programa de tractament d’imatges digitals per a la seva edició, com el dibuix, crear capes o fer retocs.

L’inici de la primavera és un moment ideal per fer fotografies, ja que els dies s’allarguen, la natura floreix i la ciutat s’omple de vida. A Calella tenim diferents espais que es poden immortalitzar a través de l’objectiu, com la platja, el Far o les Torretes.

Comparteix el contingut!

Go to Top