El Centre Comercial Mataró Parc s’adapta a les noves mesures dictades per la Generalitat de Catalunya per contenir la COVID-19

  • Romandran obertes les botigues d’alimentació, la parafarmàcia i les òptiques. Els serveis de restauració de l’interior faran repartiment a domicili i els que tenen porta directa a l’exterior recollida a l’establiment.

2021-04-13T10:22:56+01:0001/11/2020|

Davant les noves mesures decretades per la Generalitat de Catalunya anunciades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya aquest matí de divendres per aturar el contagi de la COVID-19, les portes del Centre Comercial Mataró Parc estaran obertes aquests pròxims 15 dies només per les botigues de primera necessitat, com són l’alimentació, les farmàcies i les òptiques.

La disposició publicada per la Generalitat de Catalunya també fa referència a la restauració, permetent només el repartiment a domicili. Per tant, als bars i restaurants amb accés des de l’interior del propi centre comercial se’ls permet la venda per internet o per telèfon però no la recollida a l’establiment. Als bars i restaurants amb porta cap a l’exterior sí que es permet la recollida al local.

La resta d’establiments de l’interior del centre comercial romandran tancats, excepte aquells comerços que tenen un accés directe a l’exterior, que poden tenir obert però amb les limitacions pròpies dels establiments minoristes: màxim 800 m2 de superfície i 30% d’aforament adaptat proporcionalment a la superfície.

Tots els comerços hauran de tancar a les 21h per tal de respectar el toc de queda, però la restauració pot romandre oberta fins les 23h només per repartir a domicili.

Des de la gerència del centre comercial, es manté el seguiment diari dels fets ocorreguts fins a dia d’avui i els que es puguin produir en relació amb aquesta situació per donar compliment a les resolucions dictades. El Centre Comercial Mataró Parc té com a prioritat garantir la salut i la seguretat dels nostres clients, proveïdors, comerciants i treballadors.

Comparteix el contingut!

Go to Top