L’Ajuntament demanarà la Creu de Sant Jordi pel doctor Carles Cordón

2020-11-02T11:52:53+01:0002/11/2020|

L’Ajuntament sol·licitarà a la Generalitat que li atorgui la Creu de Sant Jordi al doctor calellenc Carles Cordón-Cardo. El doctor Cordón és el director de la Divisió de Patologia Molecular del Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York i directiu de la xarxa d’hospitals Mount Sinai.

Durant la pandèmia ha estat fent investigació sobre la COVID-19, descobrint que la majoria de casos lleus de coronavirus adquireixen immunitat durant almenys cinc mesos. El seu camp, però, és la investigació sobre el càncer.

La Creu de Sant Jordi és un guardó que distingeix a les persones que han prestat serveis destacats a Catalunya, generalment en el pla cívic i cultural. Un altre calellenc va ser distingit, l’any 2018, amb la Creu de Sant Jordi: Santiago Marrè, president honorífic de Foto-Film. L’Ajuntament la va demanar l’any 2015.

Comparteix el contingut!

Go to Top