Mataró Parc col·labora amb la venda de mascaretes solidàries per a la campanya “+ salut x a un futur millor” que impulsa el Consorci Sanitari del Maresme

  • El centre comercial acull des d’avui un estand on es venen sis models de mascaretes reutilitzables dissenyades especialment per a aquesta campanya. Els diners recaptats es dedicaran a projectes de recerca per paliar l’impacte de la covid-19 a la comarca

2021-04-13T10:29:02+01:0029/12/2020|

El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) ha posat en marxa la venda de mascaretes solidàries en el marc del programa “Impulsem la recerca”, que dedica la campanya d’enguany a la COVID-19 sota el lema “+ salut x a un futur millor. Superem junts la covid al Maresme”.  Mataró Parc dona suport a aquesta iniciativa biomèdica cedint de forma gratuïta un estand al centre comercial per poder vendre les mascaretes.

Les mascaretes, que de moment només es poden adquirir al Mataró Parc, es presenten amb sis dissenys diferents, exclusius per a la campanya. Són transpirables, fresques, adaptables al nas i amb goma regulable per a les orelles. Estan confeccionades amb un teixit certificat antibacterià, hidròfug i reutilitzable fins a 50 rentades.

La campanya “+ salut x a un futur millor” pretén captar fons per finançar projectes de recerca que impactin positivament en les condicions de vida dels maresmencs i maresmenques. L’objectiu és millorar l’abordatge de la malaltia, de les seves seqüeles i de la relació amb les famílies.

Més informació de la campanya: http://impulsemlarecerca.csdm.cat/

El Consorci Sanitari del Maresme és una entitat pública formada pel Servei Català de la Salut, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, que gestiona l’Hospital de Mataró, l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, la Residència Sant Josep, i les àrees bàsiques de Mataró Centre i Cirera Molins (a Mataró) i la d’Argentona.

Comparteix el contingut!

Go to Top