Aprèn a fer i tractar fotografies de forma gratuïta

2021-04-19T16:18:30+01:00 19/04/2021|

ISM Formación y consultoría, una empresa calellenca amb local a Malgrat de Mar, està oferint cursos gratuïts de fotografia i de tractament d’imatges a les persones que s’hi apuntin abans del 30 d’abril. Es tracta d’un curs de fotografia avançada on s’explicaran conceptes per gestionar i entendre els elements bàsics clau que interfereixen en una bona presa. El curs s’impartirà des del pròxim 10 de maig fins al 9 de juny, els dilluns, dimecres i divendres de 18h a 20:30h, és un total de 35 hores. Es pot fer tant online com presencial.

El mes d’abril a la nostra ciutat es coneix pel Festimatge, el Festival de la Imatge de Calella. Amb l’inici de la primavera, l’abril s’engalana amb una infinitat de varietats florals, fresques i esplendoroses. La primavera és un moment molt especial per sortir a fer fotos de la natura, per immortalitzar els carrers que comencen a tenir vida, a la platja, al Far, a les Torretes. El clima també hi acompanya.

En el curs s’aprendrà a fer de fotògraf per controlar la càmera, la llum i al subjecte -sempre que es pugui, és clar-. També s’aprendrà a utilitzar un programa de tractament d’imatges digitals per a la seva edició (dibuix, imatge en capes, retocs, etc.).

El curs està totalment subvencionat i, per tant, no té cap cost pels participants, ja siguin treballadors en actiu, en ERTO, a l’atur o autònoms. Les places són limitades. Qui vulgui apuntar-s’hi ho ha de fer trucant al telèfon 616.753.848, enviant un correu electrònic a hola@ismformacion.com, contactant a les xarxes socials de @ism_maresme o a través del web http://ismformacion.com/.

X