La policia deté 5 persones relacionades amb els problemes de convivència a La Bruna

2021-05-11T20:15:16+01:0011/05/2021|

La Policia Local ha informat de la detenció de 5 persones en el marc del dispositiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra a La Bruna. Quatre de les detencions estan vinculades a robatoris ocorreguts en dies anteriors; l’altra persona ha estat detinguda per atemptat a agents de l’autoritat. De fet, els veïns denuncien que els residents de La Bruna llencen pedres i insulten als agents que fan les tasques de vigilància a peu de carrer.

Fa gairebé dues setmanes que va començar el dispositiu policial de control de l’edifici ocupat. Hi han passat tots els cossos de seguretat, des de la Policia Local fins a la Guàrdia Civil, passant pels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional. Tot i així, els que fan més acte de presència són la Policia Local i els Mossos.

Aquest dispositiu no hauria agradat als residents de La Bruna, fet que ha incentivat que llencin pedres als agents. Des de SOS Racisme, a més, estan investigant el dispositiu i les identificacions policials als joves que viuen a l’hotel ocupat.

La presència policial no ha evitat que els veïns continuïn patint problemes de convivència i intenten no passar pel davant de l’edifici. Els que no tenen més remei ho fan amb por per si surt algun dels residents. Aquesta situació els ha portat a convocar una cassolada diària a partir del 16 de maig.

Dues de les organitzadores de la cassolada han passat per les botigues de Calella deixant la informació sobre aquesta acció reivindicativa i denuncien haver estat identificades per la Policia Local.

Comparteix el contingut!

Go to Top