Mig any de l’aterratge de Necesito un trastero a Calella

  • Els trasters estan situats al carrer Creus número 38
  • Al carrer Creus, una empresa de trasters, un servei molt útil pels veïns que necessiten més espai guardar els seus objectes.

2021-06-05T15:17:34+01:0001/06/2021|

La franquícia NECESITO UN TRASTERO compleix 6 mesos des que va obrir delegació a Calella. Està situada al carrer Creus número 38 i ofereix una àmplia varietat d’espais per tot tipus de necessitats, des de trasters d’un metre fins a 10 metres, passant per una gran gama de mides.

L’accés als trasters està disponible les 24 hores del dia per facilitar l’entrada i sortida dels clients. Compta amb enregistrament per càmeres de videovigilància i avançats sistemes de seguretat, així com una assegurança inclosa en el preu del lloguer per evitar qualsevol imprevist. A més, és un punt de recollida d’IKEA a la zona.

Aquells que necessitin guanyar espai poden comptar amb un traster on emmagatzemar des de la bicicleta i el material esportiu com esquís i taules de surf fins a aquells objectes que no es necessiten a casa en el dia a dia.

Del traster s’hi pot entrar i sortir, treure i posar tots els objectes que es cregui i les vegades que es vulgui.

En un moment en que els habitatges cada vegada son més petits i estan més optimitzats, els trasters són útils per guardar aquelles coses que no s’utilitzen tant sovint. Son estris, objectes i mobles que tenen dret a tenir una oportunitat més endavant. Ara a Calella hi ha l’oportunitat de guardar aquells objectes i mobles abans de tirar-los.

No només és útil per a persones particulars, també pot servir perquè empreses, comercials i autònoms de la zona puguin guardar de forma segura les seves eines de treball, estocs o arxivadors.

NECESITO UN TRASTERO permet contractar únicament el temps necessari sense fiança ni bestretes.

Per contactar amb l’empresa de lloguer de trasters es pot fer trucant al telèfon gratuït 900 811 646 o visitant la seva pàgina web, www.necesitountrastero.es.

Comparteix el contingut!

Go to Top