PUBLIREPORTATGE

Coneix les tècniques gastronòmiques orientals en un curs gratuït de cuina japonesa

  • La cuina japonesa és cada vegada més popular
  • El curs s’impartirà els dilluns i els divendres i es pot escollir entre la modalitat presencial o la virtual.

2021-06-04T12:06:49+01:0004/06/2021|

L’empresa maresmenca ISM Formación y consultoría organitza un curs de cuina japonesa per aprendre l’art de les tècniques gastronòmiques del país del sol naixent. Els participants poden triar fer el curs de forma presencial, a l’aula que l’empresa té a Malgrat de Mar, o de forma virtual per Zoom.

En el curs es donarà a conèixer l’art d’un tipus de menjar cada vegada més popular també a casa nostra, que molts supermercats també estan començant a oferir. Està especialment indicat per principiants, per tal d’iniciar-se en el món de la cuina japonesa.

Consta de 20 hores i s’impartirà els dilluns i els divendres des del 18 de juny fins el 12 de juliol. Arrencarà a les 17:30h i durarà fins les 20:30h cada dia excepte l’últim, que començarà una hora més tard.

El curs és gratuït tant per als treballadors -en actiu o en ERTO-, com pels autònoms o els aturats.

Els interessats poden inscriure’s per WhatsApp, al 616 75 38 48, o per correu electrònic, a isabel@ismformacions.com. Hi ha temps fins l’11 de juny.

Comparteix el contingut!

Go to Top