Un jove recupera la seva cartera perduda a Calella

2021-08-21T10:57:20+01:0021/08/2021|

#Calellaenpositiu Història amb final feliç: un jove que ha vingut a passar les vacances a Calella ha aconseguit recuperar la cartera perduda, on hi tenia tota la documentació i diners.

Una dona va trobar la cartera a una parada de bus propera a la N-II. Va veure que hi havia un DNI i va buscar el nom a través de les xarxes socials amb la intenció de tornar-li. En no trobar-lo, va passar al pla B: va trucar a la Federación Madrileña de Judo, ja que un dels carnets que hi havia a l’interior era d’aquesta entitat.

Tot i que pensava que hauria de trucar un a un a cada hotel de Calella per trobar-lo, finalment va aconseguir contactar amb el jove, que té un familiar resident a Calella, i li ha pogut tornar la cartera amb tot el que hi havia al seu interior. “Hi tenia el sou de mig mes, no volia que ho perdés que costa molt guanyar els diners”, explica la dona que va trobar la cartera.

El familiar que viu a Calella ha agraït el gest de la dona a través de les xarxes socials, un fet que no es veu gaire sovint però que demostra la bona voluntat de la gent. “Ens ha tornat la cartera intacta amb tots els diners i la documentació, és d’agrair que hi hagi bona gent encara. Si com a persona és així, només li desitjo que el negoci que regenta li vagi genial, s’ho mereix!!!”, ha publicat al grup de Calella de Facebook.

Comparteix el contingut!

Go to Top