Aprèn a gestionar l’estrès amb un curs gratuït

La falta de temps és una de les principals causes de l'estrès

  • En una societat cada vegada més ocupada i amb un ritme frenètic, l’estrès és un problema que moltes persones pateixen. Conèixer tècniques de reducció de la tensió és molt útil per pal·liar-ho.

2021-10-05T19:47:01+01:0005/10/2021|

L’estrès s’està convertint en un problema cada vegada més comú entre les persones. Sovint, el fet d’haver d’afrontar canvis, la llarga llista de tasques a fer durant el dia a dia i la feina provoquen un estrès que afecta al benestar físic i psíquic de les persones. Per tal d’identificar-lo, reduir-lo i millorar la gestió del temps -una de les principals causes d’aquest estat de tensió-, la consultora calellenca ISM Formación y consultoría ha organitzat un curs de gestió de l’estrès.

La formació s’impartirà els dilluns i dimecres començant el 18 d’octubre i fins al 10 de novembre, de 9:30h a 12:30h. Va dirigit a autònoms i treballadors en actiu, però també a persones en ERTO o en situació d’atur, ja que l’estrès també pot aparèixer davant la impotència de buscar feina i no trobar-ne.

El curs és gratuït i es pot seguir de forma virtual o presencialment a la seu que l’empresa té a Malgrat de Mar. Les places són limitades, cal inscriure’s abans del 8 d’octubre enviant un correu electrònic a admin@ismformacion.com o trucant al 622 252 477.

ISM Formación y consultoria organitza els cursos de forma conjunta amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i amb la col·laboració del Consorci per a la Formació Contínua i del SEPE.

Comparteix el contingut!

Go to Top