L’Hilario Marín projecta el curt “El olvido” a Can Salom

Directors i protagonistes del curt "El olvido" a la projecció del Festimatge

  • Un dels relats que publica setmanalment l'Hilario Marín a CALELLA COMUNICACIÓ es pot veure demà dissabte en pantalla gran al primer pis de Can Salom.

2022-04-15T08:45:30+01:0015/04/2022|

Després de presentar el curtmetratge “El olvido” a la Gala de Cinema d’Autors Locals del Festimatge, l’Hilario Marín torna a projectar-lo a Calella. Ho fa a casa seva, Can Salom, demà dissabte a les 19h. Serà al primer pis damunt del bar, on també s’hi fan altres activitats com els passis de cinema antic, i té entrada lliure.

El olvido” és un dels relats setmanals que l’Hilario publica a CALELLA COMUNICACIÓ portat a la vida i codirigit per l’autor i per Marçal Mora. Té un caràcter molt local, rodat a Pineda de Mar i a Santa Susanna i protagonitzat per un elenc d’actors i actrius del Maresme: Daniel Roig, Sonia Mallat, Ricardo Encinas i Eric i Noa Gascón.

La història se centra en un rodamón que persegueix als nens de 10 anys amb una intenció oculta, una ficció de suspens que mantindrà als espectadors enganxats a les cadires per descobrir el motiu i que els portarà a plantejar-se la realitat darrere els fets més foscos.

Comparteix el contingut!

Go to Top