BRANDING

Comença la temporada turística formant-te com a manipulador d’aliments

La preparació d'aliments comporta una formació prèvia

  • L’hostaleria busca personal de suport durant els mesos d’estiu, pel que tenir nocions sobre com manipular correctament els aliments és un valor afegit.

2022-05-25T08:47:38+01:0023/05/2022|

Molta gent treballa als diferents sectors que comprenen el procés de preparació i consum dels aliments, des de les fàbriques on es generen els productes alimentaris fins als bars que preparen i serveixen els plats a taula. Per tal d’evitar la contaminació i prevenir el risc de les anomenades toxiinfeccions alimentàries, que són aquelles malalties transmeses pel menjar i causades per microbis, és molt recomanable tenir la formació necessària a través d’un curs de manipulació d’aliments. La consultora calellenca ISM Formación y consultoría n’organitza un per aquest mes de juny per tal de preparar a tots aquells que s’iniciïn en aquest món durant la temporada d’estiu.

Es tracta d’una formació gratuïta i molt curta, de només 10 hores, que es distribueixen en quatre dies: del dimarts 7 fins al divendres 10 de juny, de 17h a 19:30h. La modalitat és virtual a través de la plataforma Zoom, pel que es pot fer còmodament des de casa.

Els objectius del curs són conèixer el tipus d’aliments i la contaminació a què són susceptibles, aprendre pautes d’higiene, manipulació i manteniment de locals per treballar amb el menjar de forma segura i conèixer la normativa en matèria d’alimentació. Alhora, també es tractaran les al·lèrgies i intoleràncies, una problemàtica amb la que es troba diàriament el personal d’un bar o restaurant i que cal saber per tractar de forma adequada als clients.

Les places són limitades pel que cal apuntar-se abans de dilluns 30 de maig. Es pot fer per telèfon, trucant al 622 252 477, o enviant un correu electrònic a admin@ismformacion.com. Va dirigit tant a treballadors en actiu o autònoms com a les persones que es troben en situació d’ERTO o atur. A més, compta amb el suport de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, del Consorci per a la Formació Contínua i del SEPE.

Comparteix el contingut!

Go to Top