BRANDED CONTENT

Com fer de les xarxes socials les nostres aliades

Avui en dia molta gent està connectada al seu telèfon mòbil

  • Entra de ple al món digital i potencia les teves xarxes socials a través d’una formació gratuïta que organitza una consultora calellenca.

2022-05-25T17:04:20+01:0025/05/2022|

Conèixer com funcionen les xarxes socials és gairebé indispensable avui en dia. Són una eina molt estesa entre la població, de la qual es pot treure partit per diversos aspectes, com promocionar el nostre negoci o vendre’ns a nosaltres mateixos per tal de trobar feina. Cada xarxa social té un públic concret i la forma de comunicar també és diferent. La consultora calellenca ISM Formación y consultoría imparteix una formació per tal de potenciar la marca personal a cadascun d’aquests perfils socials.

No cal tenir un nivell d’experiència elevat per cursar-la, ja que es donaran les eines per tenir èxit a través d’aquests canals a través de la promoció dels perfils propis ja actius o a partir de la creació des de zero d’una pàgina. És gratuïta i va dirigida tant a treballadors en actiu o autònoms com a les persones que es troben en situació d’atur.

La formació diferencia entre algunes de les xarxes socials més populars per seguir la millor estratègia de forma personalitzada: des del contingut d’Instagram, habitualment més de caire lúdic, fins a Linkedin, que és més professional, passant per Facebook, Twitter, Youtube o Tik Tok, la que més està creixent actualment.

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, el Consorci per a la Formació Contínua i el SEPE avalen el curs, que també compta amb la col·laboració de CALELLA COMUNICACIÓ. Consta de 30 hores que es distribueixen entre els dilluns i els dimecres, de 18h a 21h, començant el 8 de juny i finalitzant l’11 de juliol. Es pot optar per seguir el curs presencialment a l’aula de la consultora, a Malgrat de Mar, o de forma virtual des de casa per evitar desplaçaments.

Les places són limitades, pel que cal apuntar-se abans de dilluns 30 de maig. Es pot fer per telèfon, trucant al 622 252 477, o enviant un correu electrònic a admin@ismformacion.com.

Comparteix el contingut!

Go to Top