BRANDED

Aprèn a utilitzar Photoshop, l’eina professional de retoc de fotografies

Les fotografies poden canviar totalment editant-la amb programes informàtics

  • Una simple imatge pot convertir-se en una obra d’art si sabem com editar-la. Una consultora calellenca dona les claus del retoc d’imatges amb el programa Photoshop en un curs gratuït.

2022-09-02T14:28:43+01:0002/09/2022|

Fer fotografies és a l’abast de tothom gràcies als telèfons mòbils, però no totes les imatges que fem queden com volem. Per tal de poder retocar-les existeixen molts programes d’edició, però un dels més populars i, alhora, dels més professionals és Photoshop. El primer contacte pot resultar frustrant per no conèixer tota la quantitat de funcions que ofereix, pel que la consultora calellenca ISM Formación y consultoría n’organitza un curs per poder treure-li el màxim partit.

Es tracta d’una formació gratuïta de 45 hores que s’imparteix des del 15 de setembre fins el 20 d’octubre, els dimarts, dimecres i dijous de 18h a 21h. D’aquesta forma, pots començar el curs tornant també a l’aula, de forma presencial, a la seu que l’empresa de formació té a Malgrat de Mar. Però també hi ha l’opció de seguir-lo des de casa virtualment.

Podràs aprendre a millorar els colors d’una fotografia, eliminar aquells objectes que no vols que hi siguin o redreçar les imatges que han quedat tortes a l’hora de disparar.

Les places són limitades pel que cal apuntar-se abans del divendres 9 de setembre. Es pot fer per telèfon, trucant al 616753848, o enviant un correu electrònic a hola@ismformacion.com. Va dirigit tant a treballadors en actiu o autònoms com a les persones que es troben en situació d’ERTO o atur. A més, compta amb el suport de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, del Consorci per a la Formació Contínua i del SEPE.

Comparteix el contingut!

Go to Top