BRANDED

Aprèn a combatre l’estrès de manera fàcil

Les tasques a fer durant el dia a dia poden convertir-se en una font important d'estrès

  • Una consultora calellenca organitza un curs amb exercicis per gestionar les nostres emocions, per aplicar la intel·ligència emocional a les nostres vides, per aprendre a respirar i conèixer diverses tècniques de relaxació i mindfulness.

2022-09-04T11:23:53+01:0004/09/2022|

Tot just tornem de vacances i és un bon moment per posar en marxa nous hàbits per evitar estressar-nos. Aprendre a relaxar-nos i conèixer tècniques senzilles que, en moments complicats del dia a dia, ens serviran per trobar l’equilibri i respirar més tranquils.

L’ansietat és un dels grans problemes de la nostra societat i saber posar-hi fre a temps és cada vegada més necessari. La consultora calellenca ISM Formación y Consultoría posar en marxa aquest mes de setembre un curs gratuït per amb tècniques i exercicis per evitar l’estrès i aprendre a relaxar-nos fins i tot en moments complicats.

La formació té una durada de 20 hores i s’impartirà tots els divendres de 18 a 21 hores. Començarà el divendres 16 de setembre i acabarà el dia 25  d’octubre. Tot un regal per nosaltres mateixos que ens permetrà no només relaxar-nos, sinó millorar gràcies a noves tècniques tots els aspectes de la nostra vida.

Les places són limitades i cal inscriure’s abans del 9 de setembre. Per apuntar-s’hi es pot enviar un correu a hola@ismformacion.com o trucar al 616753848. S’ofereixen dues modalitats: presencial a la seu que la consultora té a Malgrat de Mar o de forma online a través de l’aula virtual per poder seguir el curs des de casa còmodament.

El curs és gratuït per a treballadors en actiu, autònoms i persones aturades. La formació compta amb el suport de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, el Consorci per la Formació Contínua de la Generalitat i el SEPE.

Comparteix el contingut!

Go to Top