BRANDED

Descobreix com gestionar millor el teu temps per ser més productiu i eficient

La forma com ens prenem les coses poden fer del rellotge el nostre aliat o el nostre enemic

  • Saber com estalviar energia, no distreure'ns dels nostres objectius i organitzar-nos per rendir més i ser més eficients ens ajuda a millorar la nostra qualitat de vida en general i ser millors professionals.

2022-10-04T19:31:41+01:0004/10/2022|

Aprendre a gestionar el nostre temps no només és necessari per ser més productiu a la feina, sinó que ens ajuda a millorar la nostra salut i el nostre oci. Saber com prioritzar, conèixer tècniques per mantenir la concentració i fer més amb menys esforç en un temps més reduït. La consultora calellenca ISM Formación y Consultoría posa en marxa aquest mes de setembre un curs gratuït amb estratègies de planificació per aprendre a gestionar el temps i millorar la nostra productivitat per així poder gaudir també del nostre oci i descans.

La formació té una durada de 20 hores i s’impartirà tots els dilluns de 18 a 21 hores. Començarà el 24 d’octubre i acabarà el dia 12 de desembre. Una bona manera de crear nous hàbits i maneres de fer que ens ajudaran a tenir una vida més productiva i plena.

Per inscriure’s al curs es pot fer enviant un correu a hola@ismformacion.com o trucant al 616753848. S’ofereixen dues modalitats: presencial a la seu que la consultora té a Malgrat de Mar o de forma online a través de l’aula virtual per poder seguir el curs des de casa còmodament.

El curs és gratuït per a treballadors en actiu, autònoms i persones aturades. La formació compta amb el suport de la Federació de Cooperatives agràries de Catalunya, el Consorci per la Formació Contínua de la Generalitat i el SEPE.

Comparteix el contingut!

Go to Top