La discoteca Phoenix demanda a l’Ajuntament de Calella

La discoteca ha hagut de tancar abans d'hora des del 4 d'agost, fent fora als clients

  • Els responsables del local han interposat un contenciós-administratiu contra l’Ajuntament en el que demanen recuperar el seu horari habitual com a mesura cautelar.

2022-10-06T14:52:11+01:0006/10/2022|

Nou capítol en el conflicte entre la discoteca calellenca Phoenix i l’Ajuntament. Els responsables de l’establiment d’oci nocturn han presentat un contenciós-administratiu contra el consistori calellenc per impugnar el decret d’alcaldia que obliga al local a tancar abans del previst des del 4 d’agost i que els ha comportat elevades pèrdues econòmiques. Demanen, com a mesura cautelar al jutjat, que s’anul·li el decret en que Marc Buch limitava el seu horari d’obertura i es restableixi el seu horari habitual. 

Els responsables de la discoteca han denunciat des del primer moment que la reducció del seu horari és una mesura injusta. També els ha defensat la patronal de l’oci nocturn, la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm), intercedint i afegint també al Departament d’Interior en l’equació. Tot i aquesta mediació, no han aconseguit, fins al moment, que Buch aixequi les restriccions. Això ha fet que la discoteca faci un pas més i decideixi demandar a l’Ajuntament.

El conflicte s’arrossega des de l’estiu. Les queixes de sorolls i aldarulls dels veïns i un informe del cap de la Policia Local en el que confirmava aquestes molèsties van portar a l’alcalde a decretar la reducció de l’horari del local. Al mateix temps, es responsabilitzava a la discoteca d’incidents que es produïen a l’exterior de l’establiment. L’Ajuntament no va comunicar preceptivament a la Generalitat aquest tancament avançat.

Des del Phoenix destaquen que seguiran lluitant per recuperar el seu horari i per demostrar que ha estat una mesura arbitrària i injusta i no descarten més actuacions.

Comparteix el contingut!

Go to Top