El socialista Josep Torres deixa l’Ajuntament per discrepàncies amb l’alcalde

  • Torres renuncia per “discrepàncies respecte a la continuïtat del PSC al govern”

  • Soufian Laroussi entra com a nou regidor socialista

Torres ha encadenat dues legislatures consecutives al govern municipal

2022-10-24T13:43:32+01:0024/10/2022|

Josep Torres deixa el govern i l’Ajuntament. Ha presentat la seva renúncia com a regidor del PSC a set mesos de les eleccions municipals. En un comunicat, el PSC de Calella anuncia que “Josep Torres presenta la seva renúncia per discrepàncies respecte a la continuïtat del PSC al govern actual, tenint en compte tots els canvis produïts recentment”, referint-se a la decisió de Marc Buch de presentar-se com a alcaldable de Junts per Calella.

En el seu lloc entra el número 3, Soufian Laroussi, actual assessor del PSC a la Diputació de Barcelona i coordinador de l’Oficina Parlamentària del PSC Maresme i Secretari d’Organització de l’agrupació calellenca. També va ser assessor de Transparència del govern durant aquesta mateixa legislatura. Cindy Rando, qui ja havia estat presentada com a alcaldable per les eleccions del 2023, assumeix el lideratge de l’agrupació local.

La renuncia de Torres no ha suposat una gran sorpresa; l’afinitat que tenia amb Montserrat Candini no s’ha traslladat a l’actual alcalde, Marc Buch, i a l’últim ple fins i tot es va canviar de seient allunyant-se de la presidència de la sessió plenària i va anunciar que deixava de ser portaveu del govern. Les posicions amb l’agrupació local també s’havien distanciat.

Actualment era 2n tinent d’alcalde i ostentava les carteres de Seguretat i Mobilitat i també la de Cultura, que Buch podrà delegar en Laroussi o decidir fer un canvi en el cartipàs municipal.

Torres va ser regidor d’Urbanisme, Educació i Ciència a l’Ajuntament de Calella durant la legislatura del 2007 al 2011, amb Josep Maria Juhé com a alcalde. Va assumir el lideratge del PSC l’any 2015, quan també va formar part del govern primer en equip amb CIU i després amb Junts per Calella, primer amb Montserrat Candini com a alcaldessa i després amb Marc Buch.

També ha tingut càrrecs a Gestvia, on fins ara era president del Consell d’Administració. També era membre del Consell de Gestaigua i de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Ha combinat la seva trajectòria política amb la seva tasca com a professor d’institut, especialitzat en Geografia i Història, fins que es va jubilar l’any 2019.

Comparteix el contingut!

Go to Top