L’encesa dels llums de Nadal es retarda fins el dimecres 7 de desembre

  • És un dels anys que més tard s’han il·luminat els carrers amb els motius nadalencs

A la font Maria Teresa Salom de la plaça de l'Ajuntament s'hi col·loquen arbres de Nadal formats per llums

2022-12-01T11:49:04+01:0001/12/2022|

Caldrà esperar per veure els llums de Nadal encesos a Calella. Tot i que estava previst il·luminar els carrers aquest divendres 2 de desembre, finalment s’ajorna al dimecres dia 7. És un dels anys que més s’ha allargat l’encesa, ja que habitualment es feia el primer divendres de desembre. De fet, quan Calella posi en marxa l’enllumenat de Nadal, ciutats com Barcelona farà dues setmanes que les tenen enceses. Boquet, l’empresa adjudicatària d’instal·lar els llums per un import de 53 mil euros, encara els està col·locant a diferents punts de la ciutat.

Així doncs, serà el dia 7 quan es donarà l’inici “oficial” al Nadal, amb un espectacle d’animació i circ a les 17:30h a la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment, des de la plaça de l’Església, s’encendran els llums.

El retard fa que altres activitats de Nadal com l’exposició de tions i tiones gegants que es va començar a fer l’any passat a diferents places o el concurs d’aparadors de Nadal de les botigues comenci el dia que estava prevista l’encesa, demà divendres. A més, avui mateix els comerços també han posat en marxa la campanya del SumaQuilòmetres per aconseguir premis comprant al comerç local.

Comparteix el contingut!

Go to Top