Cues a l’administració de loteria a poques setmanes del sorteig de Nadal

2022-12-07T13:12:27+01:0007/12/2022|

#endirecteCalellaCOM El sorteig de Loteria de Nadal és un dels més esperats arreu de l’Estat i l’ambient es comença a notar. A l’administració calellenca es barregen els ciutadans que volen comprar els dècims tant pel sorteig extraordinari del 22 de desembre i els que cada setmana juguen a sortejos com La Primitiva, l’Euro Milions o la BonoLoto.

Hi ha qui porta des de l’estiu acumulant butlletes pel sorteig de Nadal de diferents punts del país, tot i que hi ha qui confia sempre en el mateix número.

Calella va ser, precisament, un dels municipis agraciats per la pluja de milions de la Loteria de Nadal de l’any passat. La majoria de dècims es van vendre al bar Pepe’s dels Apartaments Codina, però algunes sèries les va vendre l’administració Robert als clients abonats al 19517, el número que es va endur el tercer premi amb 50 mil euros per butlleta.

Comparteix el contingut!

Go to Top