Arrenquen per fi les obres de remodelació del carrer Sant Pere

Les obres de Sant Pere han començat a la cruïlla amb Anselm Clavé

  • Des que es van suprimir les places d’aparcament del carrer Sant Pere fins que han començat les obres han passat pràcticament cinc mesos. La falta del permís d’Adif ha demorat l’inici dels treballs que han d’ampliar les voreres, suprimir l’estacionament i renovar el clavegueram.

2023-01-25T09:33:25+01:0025/01/2023|

Les màquines han començat a treballar en les obres de remodelació del carrer Sant Pere per ampliar les voreres i renovar el clavegueram. S’han iniciat pràcticament cinc mesos després que es restringís l’aparcament al carrer; la senyalització policial impedia estacionar des del 5 d’octubre per unes obres que s’han demorat per la falta del permís d’Adif per treballar a la zona que connecta Sant Pere amb Anselm Clavé, on hi ha la via del tren. Això ha causat la indignació dels conductors, ja que agreujava el problema de la falta d’aparcament de la ciutat.

Precisament per aquest punt és on han començat a aixecar l’asfalt, pel que s’ha tallat el trànsit a la confluència dels dos carrers. Els vehicles que circulen per Anselm Clavé han de girar forçosament pel carrer Ànimes i tampoc es pot passar amb cotxe entre Anselm Clavé i Jovara. Aquest tram és la primera fase, però la remodelació s’executarà fins a Bruguera. Conforme es van tallant els carrers, els veïns que hi tinguin aparcaments podran demanar a Gestvia una autorització per aparcar gratis a la zona blava.

Els treballs tenen una durada prevista d’un mes en aquest primer tram, però les tasques s’allargaran durant cinc mesos per renovar tot el carrer fins a Bruguera. Excavacions Bermúdez és l’empresa que les realitzarà per un import de 650 mil euros.

Voreres més amples i fora pàrquing

Les obres consisteixen en l’ampliació de les voreres, que passaran a estar a la mateixa alçada que la calçada. Això farà disminuir la calçada i eliminarà les places d’aparcament, tal com ja va passar amb els trams del mateix carrer que es van reformar anteriorment. Els veïns demanaven ordenar la circulació perquè el pas de camions de gran tonatge per un carrer tan estret provocava que s’encastessin als balcons.

També es renovarà el clavegueram i es col·locarà un tub col·lector d’aigües pluvials i residuals, a més de substituir la xarxa d’aigua potable de fibrociment amb amiant que hi ha actualment.

Comparteix el contingut!

Go to Top