NBA 2019: Que comenci l’espectacle!

2019-10-22T20:22:23+01:0022/10/2019|

Ha arribat el dia. El dia que tots els amants del bàsquet estàvem esperant. La temporada 2019-2020 de l’NBA ja està aquí! Si… s’ha acabat el dormir més de 6 hores seguides. Toca anar a classe o a la feina amb ulleres…. de no dormir! Ens esperen 82 partits i 7 mesos d’autèntic espectacle: aquesta temporada podria ser la més apassionant i disputada dels últims anys.

I és que ha estat un estiu mogudet al mercat de l’NBA des del Draft i també amb els jugadors que ja son Agents Lliures.

Per anar escalfant motors, fem un repàs dels jugadors: 3 catalans que jugaran a l’NBA aquesta nova temporada:

Marc Gasol: defensa el títol de Campió de l’NBA

Per Gasol, aquesta passada temporada ha estat excel•lent: Campió de l’NBA amb Toronto, Campió del Món amb la Selecció Espanyola i Millor Cinc Inicial del Torneig. Sens dubte els millors números de la carrera del de Sant Boi. Aconseguirà Gasol mantenir el màxim nivell aquesta temporada? La franquícia canadenca tornarà a donar la sorpresa aquesta temporada? Ho anirem veient….

Primer partit: La matinada de dimarts 22 a dimecres 23 a les 02:00 contra Pelicans.

Ricky Rubio: arriba al millor moment de la seva carrera

D’altra banda, tenim al base del Masnou, Ricky Rubio, que enguany defensarà la samarreta dels Phoenix Suns, després de deixar els Utah Jazz. Tres són els anys que el vinculen als Phoenix. El maresmenc arriba en un magnífic moment per la seva carrera: Campió del Món amb la Selecció Espanyola i MVP del Torneig. Fins quan podrà allargar aquest moment de dolçor Ricky Rubio?

Primer partit: la matinada de dimecres 23 a dijous 24 a les 03:00 contra Oklahoma City Thunder.

Pau Gasol: Objectiu, no lesionar-se

L’altre català que veurem jugar a la Lliga Americana és Pau Gasol. El pivot veterà jugarà als Portland Trail Blazers. El gran dels Gasol s’ha convertit en una autèntica llegenda del bàsquet espanyol i català. Aquesta serà la 19 temporada que juga a la millor lliga del món. El principal objectiu per aquesta temporada? No lesionar-se.

Recordem que aquesta temporada 2019-20 ha estat una temporada molt dura per Pau Gasol. Les lesions al peu esquerra l’han tingut apartat de les pistes i, fins i tot, es va haver de perdre el Mundial. Però ara toca ser positius i encarar aquesta nova temporada amb optimisme!

Primer partit: la matinada de dimecres 23 a dijous 24 a les 03:00h contra Denver Nuggets.

Queden 82 partits. 7 mesos d’autèntic espectacle. I com cada temporada, cada dia es podrà seguir com a mínim un partit en directe a través Movistar Deportes (dial 53 de Movistar+) o #Vamos (dial 8 de Movistar+).

Senyores i senyors, vagin buscant cafeína per anar aguantant les classes i la jornada laboral, perquè la millor lliga de bàsquet del món, ja està aquí! I com es diu en aquests casos #dormiresdecobardes

Horaris de la primera setmana de competició (Foto: Movistar+)

Comparteix el contingut!

Go to Top