Catalunya té les millors seleccions femenines Infantil i Cadet d’Espanya

2020-01-07T21:12:36+01:0007/01/2020|

Aquest migdia ha finalitzat el Campionat d’Espanya de seleccions que s’ha celebrat a Huelva. Catalunya hi ha participat amb les seleccions femenines i masculines de categoria Infantil i Cadet amb un gran paper durant els 3 dies de competició. Totes 4 havien arribat invictes a les seves respectives finals. Al llarg d’aquest matí s’han disputat les finals i les Seleccions Catalanes femenines han aconseguit 2 ors i les Seleccions masculines, 2 argents. Per tant, la base del bàsquet femení català gaudeix de les millors jugadores d’Espanya, així com també les dues segones millors seleccions d’Infantil i Cadet masculí! Els amants del bàsquet sempre estem orgullosos de les nostres seleccions, però si a més, són amb aquests magnífics resultats, encara ho estem més!

Les Seleccions Catalanes han firmat un gran Campionat d’Espanya (Foto: Federación Andaluza de Baloncesto)

La primera selecció en aconseguir la medalla d’or ha estat la Selecció Infantil Femení després de derrotar la Selecció de la Comunitat de Madrid per 45-53.

La Selecció Cadet Femení també ha guanyat la medalla d’or en superar a la Selecció d’Andalusia per 74-62. Amb aquesta victòria Catalunya recupera el trofeu que va perdre l’any passat, precisament contra Andalusia.

Les dues seleccions masculines s’han hagut de conformar amb una més que meritòria medalla d’argent. Els Infantils han perdut contra Andalusia de 10 punts (58-68) i la selecció Cadet ha caigut davant la Comunitat de Madrid 62-55.

Nota de l’Entrenador: Des d’aquí vull felicitar a les CAMPIONES per fer el torneig perfecte, sense haver perdut cap partit. I també felicitar, com no, a les seleccions masculines per haver lluitat fins al final i haver fet gaudir a tots els espectadors del seu bon joc. L’any 2020 acaba de començar i segur que els esperaran gran resultats! Gràcies per deixar el bàsquet català en un llistó ben alt! 

Comparteix el contingut!

Go to Top