#ThoEstàsPerdent

2020-02-04T11:27:02+01:0004/02/2020|

Nova campanya per visualitzar l’esport femení. Una llarga i històrica reivindicació que no hi ha manera de superar i deixar de banda. Només tira l’esport masculí. Però tant pel públic en general com als mitjans de comunicació. Queda tanta feina per fer…

Ara, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), juntament amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), han impulsat la campanya #ThoEstàsPerdent amb l’objectiu de fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació.

Em sembla molt bé, però… per què no fomentem millor que es vagi en persona als partits de l’esport femení? Perquè  sempre tot ha d’anar en benefici de les televisions?

Segons la nota de premsa, l’objectiu de la campanya “és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències”.

Si, estic d’acord que ha de tenir una major presència als mitjans, tant als informatius com a l’emissió en directe dels partits, però insisteixo… No seria més adient fomentar que el públic assisteixi als partits a animar a les jugadores?

Des del Club Bàsquet Calella també ens hem adherit a la campanya #ThoEstàsPerdent, i no només els equips femenins, sinó també els equips masculins. Perquè això no és només cosa de les noies. També és cosa dels nois. Per tant, els equips masculins reivindiquem que igual que la gent ve a veure un partit nostre, sigui dissabte matí o tarda o diumenge matí o tarda, també vagin a veure els partits dels equips femenins, perquè es mereixen que la gent les animi igual que als nois.

Esperem que serveixi d’alguna cosa aquesta campanya. Si més no, des del Club Bàsquet Calella hem posat el nostre granet de sorra.

I recorda: “SI NO VEUS ESPORT FEMENÍ, T’ESTÀS PERDENT LA MEITAT DE L’ESPECTACLE”.  

Comparteix el contingut!

Go to Top