Festamusic, encara aturada però rebent reconeixements

2020-06-18T16:48:06+01:0018/06/2020|

  • El portal especialitzat en casaments Bodas.net li ha concedit un guardó a aquesta empresa calellenca per les bones recomanacions que té en el seu portal dels seus clients. De moment, mantenen l’activitat parada. També es dediquen a organitzar esdeveniments i espectacles per tots els públics i gestionen el Festaland Park de Santa Susanna.

L’empresa calellenca Festamusic, especialitzada en esdeveniments i espectacles, ha aturat la seva activitat -i encara continua parada- degut a la crisi del coronavirus. El gerent de l’empresa, Frank Cardó, ara es troba en un dilema: “si comença alguna activitat, hauré de treure algun treballador de l’ERTO però llavors canvien les condicions de tots els altres”. Els ERTOs, tal com estan muntats, permeten que l’empresa no es faci càrrec de les despeses socials. Però si l’empresari vol començar a reactivar el treball paulatinament, no ho pot fer i ha de treure de cop tots els treballadors de l’ERTO. Això fa difícil la tornada a l’activitat de forma progressiva i, per tant, retardarà, encara un temps l’ERTO dels seus empleats.

Mentre hem estat confinats, però, internet no ha parat i el portal web especialitzat en casaments Bodas.net els ha premiat per les bones recomanacions que han deixat els seus clients. Aquest portal es dedica a posar en contacte nuvis amb empreses que es dediquen a serveis dedicats als casaments, siguin banquets,  fotògrafs, serveis de transport, carpes, música, decoració o el pastís, entre d’altres.  No és el primer any que reben aquest reconeixement, també el van rebre el 2017 i el 2019.

L’empresa calellenca té bones recomanacions en aquest portal: “molt bona coordinació amb tot l’esdeveniment, i musicalment ens van amenitzar el dia amb les cançons que els havíem demanat de cada tipus i en cada moment”. “El músic va ser l’últim que vaig contractar, gairebé a última hora, i no van posar cap problema. Van fer tot el que vaig demanar i en comparació amb altres amb el mateix servei van ser barats. En general, estic content”, diuen els nuvis que han contractat serveis a Festamusic a través d’aquest portal web.

L’empresa que té la seu al carrer Romaní espera que es vagi reactivant l’economia. En el seu cas, alguns casaments que s’havien de realitzar aquest mes de maig s’han posposat a finals d’agost o setembre i d’altres s’han retardat fins l’any que ve. El gerent confia en què es suavitzin les normes i que es permeti ballar. Ara per ara, a cap esdeveniments no es permet el ball ja que les persones han de mantenir les distàncies i han d’estar assegudes.

Festamusic es troba al carrer Romaní, just al casc antic de la ciutat. Allà hi té les oficines centrals.Es dedica a la sonorització, il·luminació i animació d’esdeveniments. Són especialistes en discoteques mòbils i organització de casaments.

Aquest Sant Joan, l’empresa afincada a Calella també hagués organitzat revetlles a diferents pobles. Però la situació no ho ha permès. “Ara per ara continuem aturats a l’espera que els hotels es posin en marxa”, destaca Frank Cardó. L’empresa es dedica, també, a muntar espectacles als hotels.

L’empresa proveeix animadors, recepcionistes, cambrers i socorristes a nombrosos hotels i càmpings de la zona del Maresme

Festamusic també porta el Festaland Park, un parc infantil situat a l’edifici del costat del supermercat Carrefour de Santa Susanna. Lamenten que no hi hagi hagut cap tipus de consideració per aquests tipus d’establiments infantils. Els seus usuaris són principalment nens i no es poden separar així com així. Esperen que almenys puguin obrir al setembre. Tot i que el problema és el lloguer de l’establiment, que han pogut renegociar-ne una part.

Comparteix el contingut!

Go to Top