Dofi Jet torna a navegar enfocant la temporada als passatgers locals

2020-07-17T19:21:05+01:0017/07/2020|

  • La companyia de transport marítim vol que els residents al Maresme i la Selva descobreixin el perfil de les nostres costes. Per això, ofereix descomptes als habitants de la zona, el perfil al qual es dirigeix aquesta temporada.

Dofi Jet Boats, la companyia de viatges d’oci marítims, torna a recórrer la Costa del Maresme i la Costa Brava després de l’aturada pel confinament. Es posa en marxa amb descomptes especials pels calellencs: els dissabtes i diumenges hi ha un 50% de descompte pels habitants dels pobles on navega l’empresa. També ofereixen un 25% de descompte pels residents del Maresme i de La Selva i un viatge gratuït per un nen amb cada adult. Amb aquestes promocions vol motivar que els passatgers locals s’animin a viatjar en vaixell, ja que aquest any no es preveu que hi hagi gaire afluència de turistes.

En plena època COVID, l’empresa assegura complir amb totes les mesures de seguretat, com l’ús de mascareta, la distància interpersonal, la neteja i desinfecció i el pagament amb targeta de crèdit per evitar tocar els diners en metàl·lic. També fan descomptes pel personal essencial que ha estat a primera línia durant la pandèmia, com els sanitaris o els treballadors dels supermercats.

Dofi Jet Boats va ser la primera línia regular de transport marítim de viatgers de la Costa Brava, creada l’any 1950. Des de llavors, cada any hi passen centenars de turistes i de locals que volen passar el dia d’una manera diferent.

El perfil majoritari de passatgers durant els mesos de juliol i agost és el de famílies amb nens que van d’excursió aprofitant que no tenen escola. Enguany preveuen una temporada complicada degut a la crisi del coronavirus, que ha provocat una baixada dràstica del turisme. Si fins ara hi havia molts turistes alemanys, anglesos i francesos, enguany preveuen més residents.

Les embarcacions de Dofi Jet fan parada a Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar. A Cala Canyelles es pot veure el fons marí a través del vaixell. Pots baixar a les platges i cales a refrescar-te o gaudir del viatge. Si t’agrada la velocitat, també pots pujar a bord d’un vaixell ràpid per després banyar-te al mig del mar. Altres anys també s’han pogut veure des del mar els focs artificials de Blanes. Aquest any, però, el consistori blanenc els ha cancel·lat per evitar aglomeracions que puguin provocar contagis de COVID-19. Caldrà esperar a l’any vinent per veure els focs del 50 aniversari.

Per embarcar-se a bord dels vaixells cal reservar prèviament a través de la pàgina web o de la taquilla situada a la platja de Garbí, al costat de la guingueta Bahari. Allà és on té la parada el petit creuer. Surt de Calella a les 9:15h i torna a les 18:50h. El viatge complet des de Calella fins a Tossa té una durada de 2 hores i mitja, però pots decidir a quina platja o cala baixar.

Comparteix el contingut!

Go to Top