“La Tasca de la Vasca” es trasllada de local per poder tenir un horari estable

2020-08-19T19:29:35+01:0019/08/2020|

  • La Tasca de la Vasca va obrir al bar del Mercat al febrer de 2018, i després de dos anys, i en plena pandèmia de la COVID-19, han decidit traslladar-se de local. Els actes que se celebraven a la sala del Mercat impedien que el bar pogués fer el servei de nit. També quan feia mal temps i els actes es traslladaven al Mercat. 

En plena pandèmia del coronavirus, l’Ana Biurrun, més coneguda com a “Nuska”, i l’Albert Roura, a qui diuen “Bet”, de “La Tasca de la Vasca” han decidit fer una gran inversió i traslladar-se de local. Han passat d’estar al Mercat Municipal per instal·lar-se al carrer Anselm Clavé número 59, a la cantonada amb el carrer Batlle. La idea que tenen és obrir l’últim cap de setmana d’agost o el primer de setembre.

El principal motiu d’aquest trasllat han estat els horaris. Eren incompatibles amb molts dels actes de l’Ajuntament. La “Nuska”, propietària de “La Tasca de la Vasca” agraeix a l’Ajuntament que els deixés obrir de nit, “però com que realitzaven molts esdeveniments que nosaltres havíem de tancar, per a un negoci no és bo anar obrint i tancant. Entenc a l’Ajuntament, però no és bo per a nosaltres”.

Aquest ha estat el principal motiu del canvi de local, però també pel fred i la calor que feia allà. Perquè amb les estufes que teníem no s’escalfa tot i no és tant acollidor. El mateix passa amb els ventiladors industrials que ens van deixar. Els hi agraïm molt, però entre el soroll i que només era per enfocar certes taules…” ha explicat la “Nuska”. 

Ara, en plena pandèmia de la COVID-19, s’han traslladat al carrer Anselm Clavé, 59. La “Nuska” assegura que aquest local els “va caure del cel” i que “el propietari ha estat molt amable en tot moment i, tenint en compte la situació en la que estem, ens ha ajudat molt. A més, el local ja tenia les corresponents llicències, i això ens ha requerit menys inversió per part nostra, tot i que estem invertint fort a la part interior”. “Crec que som dels únics que ens ha donat per invertir en alguna cosa. Per una banda tenim por, però per l’altra, molta il·lusió. Esperem, a banda de mantenir la clientela que teníem al Mercat, tenir-ne de nova”, ha afegit la “Nuska”.

Asseguren que mantindran la mateixa línia que seguien fins ara al Mercat, és a dir, a base de tapes, pintxos, cassoletes… Cal destacar que sempre han tingut menjar sense gluten, ja que ella és celíaca. També tindran un apartat per a vegetarians. A més també continuaran servint copes i còctels als vespres.

La “Nuska” també ha avançat que si poden, més endavant, en uns 6 mesos o un any, ampliaran el local, ja que el del costat és del mateix propietari i podran celebrar festes d’aniversari o algun concert que ja celebraven a l’antiga ubicació. 

L’horari serà el mateix que tenien fins ara: dimecres i dijous de 19h de la tarda fins a les 00h. I divendres, dissabte i diumenge d’11 a 16h i de 19h a 00h.

Comparteix el contingut!

Go to Top