Només hi ha una sortida, però és la bona

2021-02-09T11:21:54+01:00 09/02/2021|

De vegades tenim por a reconèixer la veritat perquè és dolorosa, però si som sincers, el dolor d’enfrontar-nos a ella és un dolor sa. Ara estem en una crisi duríssima derivada de la pandèmia però també del nostre model productiu, desenfocat, ineficient i obsolet.

Si pensem que hem de sortir d’aquesta crisi fent les coses de la mateixa manera que fa uns mesos només estarem preparant la pròxima caiguda. Ara, a banda de la baixada de l’activitat econòmica per la reducció de la mobilitat estem en un moment en que estan morint formes antigues de treballar, de dissenyar, de fabricar, de comprar i de vendre, de distribuir i de pagar, quan encara no han nascut del tot les noves formes de fer.

I si bé hem de tractar l’emergència amb programes per rescatar les persones que més estan patint, si volem sortir enfortits d’aquesta situació caldrà fer les coses de manera diferent, invertint molt en educació, salut, atenció a les persones, creativitat tecnològica, artística i cultural. I tot això s’haurà de fer perseguint una distribució justa de la riquesa i lluitant contra el canvi climàtic.

En aquest moment en que la Unió Europea marca el camí al nostre país i a la nostra ciutat amb els seus programes de reconstrucció, cal respondre amb nous lideratges que siguin capaços de canviar no només les lleis (cosa fàcil) sinó, per sobre de tot, les mentalitats i les velles inèrcies.

Si creus que estem en aquest punt decisiu que precisa idees noves i gent decidida, VOTA EN COMÚ PODEM i aposta per un GOVERN D’ESQUERRES al nostre país.

CALELLA COMUNICACIÓ ha cedit aquest espai a totes les formacions polítiques perquè expressin els seus valors a través de columnes d’opinió.

X