Omplim les urnes de vots antifeixistes, independentistes i d’esquerres!

2021-02-10T10:34:48+01:00 10/02/2021|

Comencem adreçant unes paraules de màxima solidaritat amb les persones que estan patint, que han perdut familiars o en tenen d’ingressats, i a les que estan veient trontollar la seva trajectòria professional a conseqüència de la covid19. I amb un agraïment a tot el personal sanitari, dels serveis essencials, de l’àmbit de les cures, que des del moment en què vam entrar en aquesta situació de pandèmia ho esteu donant tot.

Som a les portes del 14F. Malauradament, els jutges han tornat a decidir quan votem a Catalunya. Nosaltres, però, malgrat aquesta imposició (una vegada més) i malgrat la situació extremadament difícil que estem vivint, sempre que hi ha urnes diem que les hem d’omplir. I així ho hem de tornar a fer el proper diumenge. Amb vots a favor de l’amnistia, de l’autodeterminació, vots antifeixistes i per a la República Catalana. Hem d’omplir les urnes de groc!

Necessitem un Govern fort, independentista, feminista, ecologista, transformador, i estem en disposició de liderar-lo, des d’Esquerra Republicana. Necessitem més política expansiva per a la reconstrucció econòmica, social i emocional, i evitar receptes d’austeritat.

Seguim treballant per fer gran el projecte polític de l’esquerra independentista, que governa per a tothom i no només per a uns quants. Ni per als de sempre. Us demanem la vostra confiança, perquè estem preparats per liderar el proper Govern de Catalunya. Al costat de la gent!

CALELLA COMUNICACIÓ ha cedit aquest espai a totes les formacions polítiques perquè expressin els seus valors a través de columnes d’opinió.
X