Reoberta totalment la N-II entre Calella i Sant Pol

  • Els dos carrils de la carretera tornen a estar oberts al trànsit
2022-05-20T19:52:11+01:0020/05/2022|

La carretera N-II entre Calella i Sant Pol ha quedat avui totalment reoberta, un mes després de l’esllavissada del talús de la corba del Far. Portava tres setmanes amb pas alternatiu regulat per semàfors i s’esperava que hi continués fins a principis de juny. Finalment, els treballs han acabat abans d’hora.

Els tècnics han estat treballant durant aquest temps per assegurar la muntanya i evitar nous despreniments, actuant en dues fases: una primera actuació d’emergència per estabilitzar la part superior i la segona en la que van estabilitzar la zona inferior. Els treballs han estat coordinats pel Departament de Territori, que ja va invertir 1,2 milions d’euros a l’estiu del 2020 per sanejar, assegurar i cimentar els nou talussos entre Calella i Sant Pol.

El pas de vianants de la part de muntanya es manté tallat, que és la zona que està just sota el talús que es va esllavissar el passat 22 d’abril de matinada, sense provocar víctimes però si afectant la mobilitat.

Comparteix el contingut!

Go to Top