El Sant Pep, encara sense solució

2020-03-09T21:23:06+01:0009/03/2020|

  • Perquè ja cap mitjà de comunicació ni ningú parla del problema del Sant Pep? Potser per què som tots uns hipòcrites? Com que no afecta al nostre club, no cal preocupar-se no? Quan va saltar la notícia, tothom a les seves xarxes socials fent publicacions amb el hashtag #SantPepNoEsToca… però ara ja ningú s’enrecorda…

Refresquem la memòria. El passat novembre, amb la mobilització de la gent i l’ajuda dels mitjans de comunicació, és va aconseguir que NO s’executés el desnonament del CB Sant Josep. A més, l’Arquebisbat i tots els grups municipals (inclòs l’equip de govern) van manifestar la voluntat de que el club badaloní continués desenvolupant la seva activitat al mateix emplaçament.

Molt bonic. Tothom es va bolcar amb el club i tothom deia que el Sant Pep s’havia de quedar al mateix lloc. Paraules. Només paraules. Com sempre. Tothom diu, però ningú fa. Si. Han passat dos mesos i encara no hi ha cap solució. I això que a la darrera reunió entre l’Arquebisbat i l’Ajuntament del dia 16 de desembre, l’Arquebisbat es va comprometre a presentar una proposta després de festes de Nadal, que a dia d’avui, la Junta Directiva del club no ha rebut.

Per la seva banda, el Sant Pep ha presentat una proposta alternativa on s’ofereixen a fer-se càrrec de la reforma de les instal·lacions i, a canvi, demanen a l’Arquebisbat que els permeti legalitzar la situació amb un contracte escrit. Segons un comunicat del club, això els permetria finançar-se i fer front a les reformes del pavelló. Aquesta proposta, no ho diríeu mai… exacte. Tampoc ha tingut resposta per part dels propietaris.

Aquest mes, el consistori ha reiniciat l’expedient administratiu per falta de llicència d’activitats. Des del club estan acabant d’enllestir un projecte tècnic per tramitar la llicència i diuen que s’estan encarregant de gestionar les instal·lacions: subministraments, consergeria, neteja i manteniment.

A més, també han engegat una campanya de crowdfunding per demanar aportacions que els permetin fer front a les despeses extraordinàries que aquesta situació els comporta.

El Sant Pep només demana una proposta viable esportiva i econòmicament que els permeti continuar gaudint del bàsquet a casa seva.

Potser cal deixar de prometre coses de paraula i cal posar-se mans a la feina. Perquè potser la resta de clubs de Catalunya hauríem de fer alguna cosa. Potser hauríem de fer actes de protesta abans de cada partit. O ens quedarem de braços creuats esperant a que facin fora al Sant Josep?

Després tothom serà bo per publicar a les xarxes sociales els seus “missatges d’ànim”, oi? Hipòcrites…. Hem de deixar-nos de mirar tant el melic i empatitzar amb els companys d’altres clubs… perquè ara és el Sant Pep, però qui diu que en x temps no serà el nostre club? Llavors voldrem l’ajuda de tothom oi? Si el Sant Pep desapareix de casa seva, potser tots tindrem una mica de culpa.

#SantPepNoEsToca

Comparteix el contingut!

Go to Top