La brigada començarà la desinfecció de les cinc residències de Calella per la Mar i Sol

2020-04-05T17:05:42+01:0005/04/2020|

  • El regidor de Serveis de Ciutat, Albert Torrent, supervisarà personalment sobre el terreny l’aplicació del líquid higienitzant.

Al llarg del matí de demà dilluns començarà la desinfecció de la residència Mar i Sol. Els treballs aniran a càrrec del personal de la brigada municipal que està capacitat per a realitzar aquesta tasca. Es faran les zones comunes i els passadissos, i s’utilitzarà un producte higienitzant avalat per la Generalitat. Amb la direcció de la residència s’ha dissenyat el protocol d’actuació. Les persones que hi viuen estaran confinades a les habitacions mentre la brigada actua, per no trasbalsar el seu dia a dia. Els equips que faran la desinfecció aniran amb l’equipament d’autoprotecció adient per a fer aquesta feina.

Aquesta primera acció marcarà el ritme d’aplicació de les següents desinfeccions. Sobretot, perquè no se sap l’estona que es trigarà, ni el grau de dificultat que comportarà. La brigada va amb les directives de no alterar, més enllà de l’estrictament necessari, el clima que viu la residència. En aquest sentit, el regidor de Serveis de Ciutat, Albert Torrent, supervisarà personalment sobre el terreny la desinfecció.

Es comença per la residència Mar i Sol i després es faran, per aquest ordre, la Maresma, Fàtima, Integràlia i Lantus. L’ordre d’actuació es fa d’acord amb les directrius de Política Social de l’Ajuntament.

POLICIA. Igual que el cap de setmana passat, dissabte hi va a tornar a haver un repunt de les denúncies per trencar l’ordre de confinament i circular sense cap justificació. La Policia de Calella –com ja s’havia anunciat—va mantenir tots els controls a la ciutat i va fer 12 denúncies. Ja s’han fet, fins aquest moment, 152 denúncies. Les sancions per aquest tipus d’infracció van des dels 601 fins als 30.000 €.

TELÈFONS DE SERVEI. Continuen actius els telèfons especials habilitats per a casos d’urgències o necessitat:

  • 671 067 009 perquè les persones vulnerables es posin en contacte amb els serveis socials
  • 661 026 296 pels voluntaris
  • 900 900 120, 671 778 540 i 937 665 920 per les víctimes de violència masclista. Funcionen les 24 hores.

Comparteix el contingut!

Go to Top