Calella crea un espai per impulsar projectes empresarials vinculats a l’esport

  • Can Saleta albergarà el Calella Sport City Lab; un espai de coworking, d’innovació esportiva, experimentació i emprenedoria que aglutina, connecta i beneficia a tots els agents públics i privats vinculats a l’àmbit esportiu, la nutrició i la salut; el benestar, els serveis esportius i l’activitat física de Calella i la seva àrea d’influència.

2021-01-29T12:01:07+01:0029/01/2021|

El Calella Sport City Lab ja és una realitat; el nou projecte estrena el diumenge 31 de gener la seva seu de co-working de Can Saleta – un espai obert, equipat amb l’última tecnologia i adaptat per a fer reunions i donar la benvinguda a empreses que vulguin formar part de teixit esportiu que ofereix Calella —  i el seu web on es podrà accedir a tota la informació, consultar els serveis que ofereix el Calella Sport City Lab i establir una via de contacte per disposar d’aquest nou espai, utilitzar el banc de proves, llogar les instal·lacions esportives del municipi o organitzar esdeveniments relacionats amb l’esport.

L’esport a Calella és un eix de desenvolupament econòmic; durant l’any s’hi celebren un total de 125 esdeveniments esportius i generen 250 llocs de treball al municipi. Són 7.000 els atletes que fan esport a Calella, que compta amb 32 entitats esportives, 49 disciplines diferents i 43 esports federats. D’aquesta manera neix el Calella Sport City Lab, per fer un salt qualitatiu en l’evolució de l’esport a nivell local i internacional.

SERVEIS

Un dels plats forts d’aquest projecte ha estat l’habilitació de la seu de Can Saleta perquè esdevingui un espai de co-working, on els emprenedors puguin fer realitat els seus projectes empresarials relacionats amb l’esport i comptar amb instal·lacions equipades i físiques de treball, assessorament professional, formació, una comunitat per intercanviar idees i projectes, i gaudir de descomptes i avantatges.

El banc de proves és un altre servei a disposició dels usuaris; serveix per a testejar els productes i oferir solucions empresarials per tirar endavant els projectes dels treballadors. El Calella Sport City Lab posa a disposició la ciutat perquè l’emprenedor pugui posar a prova el seu producte o servei amb les millors garanties.

Calella disposa de múltiples instal·lacions esportives i espais a l’aire lluire que es podran llogar per dur a terme training camps, torneigs i esdeveniments esportius.

Per últim, el Calella Sport City Lab compta amb un servei  d’organització d’esdeveniments esportius, on les empreses reben assessoraments i la gestió per tramitacions de permisos i proporciona sales per a presentacions, rodes de premsa i entregues de premis.

LA CASA DE L’ESPORT

Es tracta d’un espai de trobada que promociona l’oci perquè les persones es reuneixin, es comuniquin i gaudeixin del temps lliure fomentant la creativitat per canalitzar activitats esportives. És un espai que ofereix una centralització de serveis – suport físic i tècnic – als grups esportius del municipi perquè puguin treballar en bona harmonia per promoure la participació dels seus socis.

El Calella Sport City Lab s’inscriu dins del marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de Mataró-Maresme, iniciat el mes de maig de 2018 i que inclou també l’estratègia Reimagine Textile, liderada per Eurecat i el TecnoCampus de Mataró. El PECT Mataró-Maresme està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) Catalunya 2014-2020.

Comparteix el contingut!

Go to Top