L’Ajuntament ofereix una formació gratuïta en l’ús del certificat digital, la signatura electrònica, l’IdCat Mòbil i els tràmits en línia

2020-10-06T17:48:43+01:0006/10/2020|

  • El taller es divideix en dues sessions, una per als usuaris del Servei Local d’Ocupació i l’altra per a empreses i autònoms.

L’Ajuntament de Calella posa en marxa una formació gratuïta dirigida a persones usuàries del Servei Local d’Ocupació (SLO), les empreses i les persones autònomes. Es tracta d’un curs d’utilització simple i eficient del certificats, signatures i identificació digitals; IdCat Mòbil i els tràmits en línia en general.

Aquest curs es divideix en dues sessions, els dies 14 i 21 d’octubre. En l’horari de 14.30 a 16.30 h es dirigirà a les persones usuàries del SLO (Servei Local d’Ocupació) i es podran inscriure a través de l’enllaç https://attendee.gototraining.com/r/2308439366097934082. En canvi, per a empreses i les persones autònomes s’impartirà de 10 a 12 h, amb inscripcions disponibles al web https://attendee.gototraining.com/r/7943821287519575042.

El curs té com objectiu apropar els tràmits en línia, i per tant no presencials, a tota la població. A més, la formació orientada a les empreses i persones autònomes també compta amb un apartat dedicat a la tramitació de factures en línia, molt present ja a l’administració pública.

Les persones assistents a les formacions han de tenir a disposició el seu DNI, la seva targeta sanitària i un telèfon intel·ligent (per a que puguin donar-se d’alta a l’idCAT Mòbil, en el cas que no estiguin donats d’alta). També és imprescindible que tinguin un correu electrònic actiu.

El taller, subvencionat per la Diputació de Barcelona, s’imparteix de manera gratuïta i de forma telemàtica.

Comparteix el contingut!

Go to Top