L’Ajuntament posa a disposició dels allotjaments turístics un paquet de 50.000 euros en ajuts a l’activitat

2020-07-28T16:46:08+01:0028/07/2020|

  • Els sol·licitants hauran d’haver reincorporat a l’empresa, totalment o parcialment, els treballadors afectats per l’ERTO.

L’Ajuntament de Calella destina una partida de 50.000 € per a la represa de l’activitat dels establiments d’allotjament turístic com a conseqüència de la situació generada per la COVID-19.

L’objectiu és impulsar un programa d’ajuts urgent i excepcional que contribueixi a pal·liar els efectes negatius que la limitació de la lliure circulació i concentració de persones està tenint, i que de ben segur tindrà, a mitjà termini, sobre la demanda turística i, per tant, sobre l’activitat empresarial vinculada al sector turístic i, molt especialment, sobre els establiments d’allotjament turístic. Per aquest motiu, s’ha dissenyat un programa d’ajuts que respon a la necessitat de secundar des de l’Ajuntament de Calella, de manera específica, establiments d’allotjament turístic, atès que aquest sector patirà de manera especial pel retard en la reobertura de fronteres i l’arribada de turistes provinent dels principals mercats emissors.

Es podran sol·licitar ajuts per fer front a les despeses necessàries ocasionades per l’adequació dels espais i la compra de productes i elements de protecció davant de la COVID-19. A més, l’autònom o empresari haurà d’haver desistit totalment o desafectat parcialment persones treballadores de l’ERTO corresponent abans de la finalització del termini de presentació de la sol·licitud de subvenció, en el cas que s’hagi presentat ERTO. Els imports de la subvenció dependran del nombre de treballadors i treballadores que hagin incorporat/reincorporat a l’activitat.

Aquest ajut es podrà demanar des de demà dimecres 29 de juliol fins al 12 d’agost. Podeu tramitar la vostra sol·licitud aquí.

Per a qualsevol dubte, els tècnics de l’Oficina de Recuperació Econòmica de Calella estan disponibles a través de correu electrònic aj035.promocioeconomica@calella.cat o per telèfon al 937697240.

Comparteix el contingut!

Go to Top