Les platges de Calella són les primeres de Catalunya que reben el segell Safe Tourism Certified

2020-08-06T18:40:31+01:0006/08/2020|

  • El certificat, avalat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), garanteix protocols de seguretat i higiene exigents.

La platja Gran i la platja de Garbí de Calella són les primeres de Catalunya a rebre el segell Safe Tourism Certified que indica que els nous protocols de seguretat e higiene que s’hi apliquen compleixen amb les directrius marcades per l’Organització Mundial de la Salut, el Ministeri de Sanitat i l’ICTE.

L’Ajuntament ha incorporat diverses mesures per a garantir la seguretat i el benestar dels usuaris a les platges de Calella en la situació de pandèmia actual. Algunes d’elles són: el disseny d’un protocol de desinfecció íntegre a partir del qual s’intensifica la neteja de les platges; la instal·lació d’un sistema de control de l’aforament; l’adaptació dels espais per a garantir la distància social; i la incorporació de gels hidroalcohòlics i EPIS per a treballadors, clients i col·laboradors, entre d’altres.

A més a més, el consistori ha creat un programa de formació per a tot l’equip municipal en què ensenya i informa de tots els protocols i precaucions que s’han d’adoptar en el sector turístic.

Auditories internes i externes de l’empresa SGS han verificat el bon funcionament d’aquests nous protocols.

Comparteix el contingut!

Go to Top