L’Ajuntament porta la connectivitat a 70 famílies per garantir que els seus fills puguin fer classes via telemàtica

2020-04-15T15:21:40+01:0015/04/2020|

  • El primer dia de l’aixecament parcial del confinament per anar a treballar aquells que no poden fer-ho des dels seus domicilis, la Policia va fer 16 denúncies.

L’Ajuntament garanteix que totes les famílies de Calella amb alumnes en edat escolar puguin reprendre el curs telemàticament en el moment que el Departament d’Educació de la Generalitat ho estimi oportú. Fa quinze dies, la regidoria d’Educació de Calella va començar a moure tots els fils parlant amb les direccions dels centres educatius de la ciutat, públics i concertats, per saber què calia per garantir la universalització de les classes telemàtiques.

Finalment, l’Ajuntament portarà la connectivitat a 70 famílies que no disposen d’Internet i que no poden garantir que els seus fills segueixin en igualtat de condicions que els seus companys el curs via telemàtica. El govern municipal, en col·laboració amb la companyia de telefonia mòbil Vodafone, subministrà 70 targetes SIM. D’aquestes, 50 les cedeix la companyia i 20 les compra l’Ajuntament. També es compren 70 routers per la connectivitat.

POLICIA. El primer dia de l’acabament del confinament total per anar a treballar la Policia va fer 16 denúncies a persones que circulaven pel carrer sense cap justificació. Cal recordar que el decret del govern espanyol especifica que solament hauran d’anar a treballar aquelles persones que no puguin fer-ho des dels seus domicilis mitjançant teletreball. Totes les restriccions que restants continuen plenament vidents. Això vol dir que solament es pot sortir per anar a comprar, al metge a passejar la mascota o, com ja s’ha dit, per anar a treballar.
Dels denunciats ahir 10 eren de Calella i 6 de fora. Amb aquestes noves denúncies, la Policia de Calella ja n’ha fet 330. Les multes per no complir el confinament van dels 601 als 30.000 €.

RESIDÈNCIES. Els especialistes de la brigada continuen aquesta setmana fent la segona ronda de desinfecció de les cinc residències de gent gran de Calella. Ahir, van treballar a la Mar i Sol i aquest dimecres s’ha fet la Maresma. Com la setmana passada es fa servir un líquid higienitzant homologat per la Generalitat.

TELÈFONS DE SERVEI. Continuen actius els telèfons especials habilitats per a casos d’urgències o necessitat:

  • 671 067 009 perquè les persones vulnerables es posin en contacte amb els serveis socials
  • 661 026 296 pels voluntaris
  • 900 900 120, 671 778 540 i 937 665 920 per les víctimes de violència masclista. Funcionen les 24 hores.

Comparteix el contingut!

Go to Top