L’Ajuntament obre el servei de psicologia a tots els veïns de Calella a través del telèfon 663231820

  • S’assessorarà directament a les persones que els calgui ajut i es derivaran aquells casos que necessitin una atenció més especialitzada.

Des d’avui, el servei de psicologia de l’Ajuntament de Calella atendrà a tots els veïns i veïnes de la ciutat que necessitin d’atenció psicològica a través del telèfon mòbil 663231820. Paral·lelament, el SEMAP continuarà fent el seguiment a les famílies que ja atén normalment. Des de l’Àrea d’Educació, i concretament des del SEMAP, s’han preparat i format per oferir aquest servei de manera telefònica.

Quan l’usuari truqui, rebrà assessorament per part de la psicòloga del SEMAP, i en el cas que es requereixi una atenció més especialitzada o continuada, es derivarà la trucada a altres serveis com els serveis d’atenció psicològica d’infants, joves i adults del Maresme o el servei de psicologia de l’Hospital Sant Jaume de Calella.

POLICIA. La Policia de Calella continua treballant per fer respectar les mesures de confinament que encara són vigents. És a dir, només es pot sortir de casa per anar a treballar (si és que no es pot fer teletreball), anar al metge, a comprar, a passejar durant el màxim d’una hora amb els menors de catorze anys o treure la mascota. Dilluns, els agents van denunciar 12 persones que no van complir les normes de confinaments, 5 de fora i 7 de Calella. En total, ja n’ha fet 473 des que van començar els controls. També es van aturar 300 vehicles en els diversos controls que hi ha a la carretera i als carrers de la ciutat. L’incompliment de les normes de confinament suposa sancions econòmiques que van dels 601 als 30.000 €.

DONACIÓ DE SANG. Avui dimarts, és l’últim dia per participar a la campanya de donació de sang. Serà a l’Ajuntament Vell de 9.30 a 14.30 h i de 17 a 20.30 h. Cal que els donants facin una cita prèvia i reservin hora a través del web http://donarsang.gencat.cat.

ACTIVA’T I SUMA MARESME – LA SELVA. Gesport ha organitzat l’activitat solidaria “Activa’t i suma Maresme – La Selva” amb l’objectiu de recaptar fons per a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, per a la compra de material de protecció per fer front a la Covid 19, evitant el contagi dels sanitaris i la propagació del virus cap a altres malalts.

El funcionament de la iniciativa és molt senzill. Els participants hauran d’inscriure’s a www.activatisumamaresmelaselva.com. Aquí cal triar entre 3 opcions de donació: 5€, 10€ o 20€ que anirà destinat a la corporació sanitària. Tot seguit, escollir una disciplina en la que participar: córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Es poden fer les inscripcions que es vulguin i aquestes estaran obertes fins a última hora del dia. L’activitat es pot realitzar a casa en qualsevol moment del dia. El participant haurà de sumar els minuts que ha dedicat a aquesta activitat i enviar un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com informant de les dades i el temps dedicat a l’activitat. Tot seguit es podrà descarregar el diploma com a participant i col·laborador de la iniciativa.

L’activitat es realitzarà el proper diumenge 3 de maig.

TELÈFONS DE SERVEI. Continuen actius els telèfons especials habilitats per a casos d’urgències o necessitat:

  • 671 067 009 perquè les persones vulnerables es posin en contacte amb els serveis socials
  • 661 026 296 pels voluntaris
  • 900 900 120, 937 665 920 i el whatsapp 671 778 540 per les víctimes de violència masclista. Funcionen les 24 hores.
2020-04-28T14:43:07+01:00 28/04/2020 | 14:42|Categories: Informació institucional|
X