L’Oasis Park Splash deixa de ser hotel-hospital

2020-05-14T12:13:01+01:0014/05/2020|

L’Hotel Salut de Calella tanca les seves portes aquest divendres donada la disminució de pacients afectats per la Covid-19 als hospitals de la Corporació

  • El recurs ha permès acollir majoritàriament pacients hospitalitzats que es trobaven en la fase final de la seva recuperació i que no es podia garantir un aïllament adequat als seus domicilis.
  • Durant aquest període s’han atès un total de 51 persones en aquest recurs.

Donada la disminució del nombre de pacients afectats per la Covid-19 als hospitals de la Corporació, aquest divendres es tancarà l’Hotel Salut. L’Hotel Oasis Park de Calella va començar a acollir els primers pacients positius per coronavirus el passat 3 d’abril. Des d’aleshores, s’hi han atès un total de 51 pacients.

L’Hotel ha permès alleugerir la càrrega assistencial als dos hospitals de la Corporació, el Sant Jaume de Calella i el de Blanes, i ha estat destinat a donar resposta a dues tipologies de pacients. D’una banda, a 42 pacients que havien requerit hospitalització (20 procedents del comarcal de Blanes i 22 del de Calella). Aquestes persones es trobaven finalitzant el seu tractament i requerien un aïllament que no es podia garantir en condicions al seu domicili.

I d’altra banda, 9 pacients amb simptomatologia lleu que no han requerit ingrés hospitalari, però que tampoc s’ha pogut garantir un aïllament en condicions a casa seva. Entre els quals hi ha hagut personal sanitari.

El seguiment assistencial dels pacients que han ingressat a l’Hotel Salut ha anat a càrrec de professionals de l’atenció primària de la Corporació. Recordem que aquest recurs a disposició de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, el gremi d’hotelers del Maresme i la Família Coll.

Comparteix el contingut!

Go to Top